ONS VERHAAL

Ik ben Frans Capellen, 30 en woon samen met mijn vriendin Marieke en dochters Estelle en Babette in het mooie Drentse Zuidwolde. In 2018 besloot ik dat ik hét ging doen: Mijn kantoorbaan opzeggen om een wereldreis te maken. In 10 maanden van Argentinië naar Colombia, via China naar Nieuw-Zeeland, Australië, Tokyo om af te sluiten in Thailand.

Tijdens mijn reis in Zuid-Amerika en Azië zag ik hoe eenvoudig de lokale voedseleconomie in elkaar steekt. Lokale en duurzame producten uit de regio waar heerlijke gerechten van gemaakt worden. Veel van onze eigen boodschappen komen tegenwoordig van over de hele wereld terwijl er veel producten lokaal te koop zijn. Mijn gedachte: Dit kan ook in de regio waar ik woon! Op rechtstreeksproducten bekijk je het aanbod lokale producten, plaats je je bestelling en bezorgen we alle boodschappen thuis. Je eet niet alleen lokaal met weinig voedselkilomters, je eet ook vers, heerlijk en heel eerlijk!

In oktober 2019 zijn we gestart met het opzetten van rechtstreeksproducten. Producten rechtstreeks van lokale boeren zonder vaste afname, abonnementen of andere restricties. Je bepaalt zelf wat je afneemt. Veilig online betalen en al je boodschappen worden thuis bezorgd. In Januari 2020 werd de eerste bestelling bezorgd. Steeds meer mensen weten de weg naar ons te vinden en zijn enthousiast over het idee én de kwaliteit van de producten. Inmiddels zijn we met zijn vieren. Elise (order)administratie  en Janny en Roelie helpen elke week tijdens het inpakken van alle bestellingen. 

Rechtstreeksproducten is gezonde, verse, heerlijke en eerlijke boodschappen van lokale boeren uit de streek met weinig voedselkilometers!

Korting en nieuws
Ontvang onze nieuwsbrief