Pindakaas Hazelnoot-Chocolade

prime
Sassenheim

5.95

Een echte chocolade-beleving. Is het een pindakaas? Lepel hem zo uit de pot en voel je niet schuldig, deze pasta met chocolade bevat nauwelijks suiker!

Beschikbaarheid: Op voorraad

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Productbeschrijving

Een echte chocolade-beleving. Is het een pindakaas? Lepel hem zo uit de pot en voel je niet schuldig, deze pasta met chocolade bevat nauwelijks suiker!

Ben ook ook zo’n fan van Pindakaas? Met de pindakaas hazelnoot-chocolade vanMAX heb je iets speciaals in huis. Genieten! In de pindakaasmakerij maken ze bij vanMAX de heerlijkste pindakaas. Zonder palmvet, met heel veel pinda’s en noten. In de lekkerste combinaties! Allemaal op basis van ons originele pindakaas receptuur.

Met het maken van pindakaas worden er zoveel mogelijk banen gecreëerd voor iedereen die wel een zetje kan gebruiken. Of even helemaal opnieuw wil beginnen. Er wordt niet gekeken niet naar het juiste papiertje, leeftijd of afkomst. Eerlijkheid het belangrijkst; eerlijke smaken, eerlijke producten en eerlijk ondernemen. Zo maken ze bij vanMAX niet alleen de lekkerste pindakaas, maar ook de eerlijkste pindakaas. Voor jou en voor onze omgeving. Dat is pas echt lekker!

Meer uit de streek

Voordeelverpakkingen en cadeaus

Wat anderen van het product vinden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Korting en nieuws
Ontvang onze nieuwsbrief